Over ons

De Budgetteer

De Budgetteer Amsterdam Z-O is een franchise kantoor van De Budgetteer die landelijk opereert. Wij bieden alle diensten die De Budgetteer biedt.

Wij zijn een Christelijke organisatie, gestart in 2000, deskundig geworden door opleiding en training, gespecialiseerd in Financiële Hulpverlening, Budgetbeheer, Bewindvoering, enz.
Stichting De Budgetteer heeft een landelijke dekking omdat wij samenwerken met vele kantoren en vrijwilligers die zich bij ons aangesloten hebben als partner. Wij hebben ons tot doel gesteld om Nederland schuldenvrij te maken. Wij helpen alle mensen, ongeacht afkomst, cultuur of religie, maar vragen u wel of u onze Christelijke overtuiging respecteert. Wij helpen u op een eerlijke en open manier en zo krijgt iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden aangeboden. Of door uw eigen toedoen of door andere omstandigheden schulden hebt verkregen is op zich niet belangrijk.

Ons streven is om iedereen een kans te geven om schuldenvrij te worden. Wij zetten onze talenten in voor u en samen met u willen wij werken aan uw toekomst, een toekomst zonder schulden. Uiteraard voldoen wij aan de wettelijke regelingen omtrent financiële hulpverlening en budgetbeheer en zijn daarom vanaf 1 januari 2010 volgens de NEN 8048 aan het werken. Div. kantoorhouders zijn inmiddels NEN gecertificeerd en aan het eind van dit jaar alle bij ons aangesloten kantoren. Wij werken tevens met zeer professionele software om alle gegeven goed en veilig bij te houden en betalingen voor u te kunnen doen.

 

 

 

Scroll to Top